dijous, 4 de març del 2010

Aptituds i hàbits per a aconseguir i conservar la feina

APTITUDS I HÀBITS PER A ACONSEGUIR I CONSERVAR LA FEINA

Competències bàsiques: Introducció a la recerca i conservació del treball, l'alumne coneixerà i practicarà les aptituds i hàbits majoritaries que li permetran tenir possibilitats de aconseguir i conservar la feina.

Cicle:
Programa de qualificació professional inicial (PQPI).

Mòdul: Formació i Orientació Laboral.

Característiques del grup: La mateixa pertenència a aquest programa defineix aquest alumne com a susceptibles de problemes de comportament per motius diversos, especialment familiars i socials, però no d'aprenentatge.

Temporalització: Tot i que aquestes aptituds i hàbits s'han de treballar durant tot el curs, aquest tema es treballa a la segona unitat didàctica amb, aproximadament, 4 hores.

Planificació i desenvolupament: A més de a la programació, aquesta unitat didàctica es planteja ja a la introducció del curs als alumnes i, amb posterioritat a la seva explicació, es recorda continuament en funció del comportament de l'alumnat i dels temes que es tracten durant el curs.

Valoració: La facilitat de comprensió dels conceptes i l'interés de l'alumnat ha fet que la valoració sigui especialment possitiva.