diumenge, 7 de març del 2010

Entrevista formal... Revista T'Observam



Aquesta activitat consisteix a enregistrar i editar una entrevista feta pels components de la revista de l'institut.

Amb aquesta activitat els alumnes han treballat les següents competències bàsiques:

- El tractament de la informació i competència digital, imprescindible per adaptar-se a un món canviant, empès pel flux constant d'informació que es genera i transmet mitjançant unes tecnologies de la informació cada vegada més potents i omnipresents.

-La competència en el coneixement i la interacció amb el món físic mitjançant el coneixement de l'entorn informàtic i a través del l'adquisició de destreses tècniques per interactuar amb aquest en el desenvolupament de diversos processos i activitats.

- L'autonomia i iniciativa personal, ja que en aquesta activitat és important l'aportació personal de l'alumne.

- La competència social i ciutadana per tal d'adquirir destreses socials bàsiques des de la interacció i presa de decisions de l'alumne.

- La competència en comunicació lingüística mitjançant l'adquisició de vocabulari específic en els processos de recerca, anàlisi, selecció, resum i comunicació d'informació, ja que es tracta d'una activitat que té com a finalitat la publicació i difusió del contingut.

- La competència per aprendre a aprendre amb l'ús d'estratègies de resolució de problemes que es puguin presentar.

Aquesta activitat s'ha desenvolupat amb els alumnes d'Informàtica de 4t d'ESO.
Els alumnes van triar una entrevista dels darrers números de la revista de l'IES i van fer l'enregistrament i l'edició de so amb la finalitat final de crear un blog per publicar totes les entrevistes fetes en el curs.